Οικουμενικό πατριαρχείο - Ιερός Ναός Γενήσεως Θεοτόκου Μπεντεβή Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

 

Φιλανθρωπία Ιερού Ναού Γενήσεως Θεοτόκου Μπεντεβή

Ένα από τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ενορία μας και που με πολύ αγάπη..Περισσότερα

Κοινωνικό φροντιστήριο Ιερού Ναού Γενήσεως Θεοτόκου Μπεντεβή

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας μας λειτουργεί 4 συνεχή χρόνια και..Περισσότερα

Ιστορικό Ιερού Ναού Γενήσεως Θεοτόκου Μπεντεβή

Ήταν μεγάλος ο πόθος των κατοίκων της περιοχής Μπεντεβή Καμάρας και Παλαιού..Περισσότερα

Πρόγραμμα Ιερού Ναού Γενήσεως Θεοτόκου Μπεντεβή

Πρόγραμμα του Ιερού Ναού Γενήσεως Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλειου..Περισσότερα

Συσσίτια

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Γεννεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή διανέμει καθημερινά σχεδόν από 10 έως και 50 μερίδες φαγητού σε άπορους ενορίτες και όχι μόνο. Το φαγητό είναι προσφορά του Εστιατορίου ΚΟΤΟ ΝΕΟΝ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κνωσού και από καρδιάς ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη αλλά και όλο το προσωπικό που με πολύ χαρά δίδουν δια μέσο της Ενορίας μας ένα πιάτο φαγητό στους απόρους της Ενορίας μας.Eπίσης ευχαριστούμε και το κέντρο διασκεδάσεως Pallatium που βρίσκεται στην Ανώπολη Ηρακλείου και τους ιδιοκτήτες του που απλόχερα και με πολύ αγάπη κατά καιρούς μας προσφέρουν για τα συσίτια μας πολλές μερίδες φαγητού. Ακόμη ευχαριστούμε το Οβελιστήριο Πεινάς....Μηνάς ,το σνάκ μπάρ-αναψυκτήριο YUM-YUM αλλά και το ζαχαροπλαστείο Galletto δια τις ευγενικές τους προσφορές και την μεγάλη συμβολή τους στο έργο αυτό. Για να δείτε την καθημερινή διανομή πατήστε εδώ.

Επίσης τα μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου σχεδόν σε καθημερινή βάση αλλά κυρίως Χριστούγεννα και Πάσχα διανέμουν με έξοδα του ίδιου του Φιλοπτώχου τρόφιμα και κρέας στους απόρους της Ενορίας μας.

Οποιαδήποτε προσφορά είναι δεκτή προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Μπορείτε να επικοινωνείσετε μαζί μας στο τηλέφωνο του ναού 2810232148 υπόψιν Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικολάου.