Φανουρόπιτα
Υλικά: 500 γραμ. φαρίνα, 400 γραμ. χαλβάς βανίλια σε κυβάκια, 1 ποτήρι του νερού πορτοκαλάδα, 1 ποτήρι του νερού λάδι, 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη, 1 κουταλάκι σόδα, κανέλα και γαρίφαλο.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη, το λάδι, το γαρίφαλο, την κανέλα και την πορτοκαλάδα αφού μέσα της πρώτα έχουμε διαλύσει την σόδα στο μίξερ μας μέχρι να ενωθούν καλά. Στη συνέχεια βάζουμε στο μείγμα μας το χαλβά βανίλια, λαδώνουμε το ταψάκι μας, βάζουμε μέσα την πίτα μας και την ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά.
Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικολάου
Αναζήτηση
Παλαιότερες ανακοινώσεις